Nytt In | Laneige, Sol de Janeiro, Heimish, Kora Organics, Huda Beauty, Marc Jacobs & Nudestix

Hade köpstopp under juni månad och tyckte jag var riktigt duktig som lyckades avhålla mig från att köpa allt som kom i min väg (även om det var riktigt svårt ibland). Så när löningen äntligen kom och mitt köpstopp var över så passade jag på att köpa på mig en massa nytt. Logiskt, eller hur? I ärlighetens namn så klickade jag faktiskt hem några av dessa saker innan jag införde mitt köpförbud, men det tog sådan lång tid att få det hemskickat att jag faktiskt hann glömma bort att de var på väg. Det kändes nästan lite som en överraskning från mig själv, till mig själv. Underbart.

 • Kora Organics Cream Cleanser (299 kr för 100 ml) En krämrengöring som känns väldigt lyxig både till förpackning och till själva produkten. Använder den som en second cleanse men också på morgonen. Min torra och känsliga hud fullkomligt älskar den eftersom den innehåller både aloe vera och är återfuktande. Min hud känns inte stram eller torr efteråt. Gillar den skarpt!
 • Kora Organics Energizing Citrus Mist (399 kr för 100 ml) Inte riktigt lika förtjust in den här ansiktssprayen. Kan redan nu meddela att jag inte kommer köpa den ingen. Den är inte värd pengarna då själva sprayen på flaskan fördelar misten så fint att det knappt känns som att du har sprutat på något. Så det slutar med att du sprayar och sprayar… och sprayar. Har inte haft den speciellt länge och har väl redan använt typ 1/4 av flaskan. Den luktar gott (tänk citronkaramell), men jag kommer definitivt inte att köpa den igen.

 • Laneige Water Sleeping Mask (216 kr för 70 ml) Har använt den två/tre gånger nu och jag gillar den starkt. Lätt gelkräm som riktigt återfuktar huden ner på djupet. Man vaknar upp nästa dag och huden känns fortfarande fräsch och återfuktad, och inte alls uttorkad och stram som den oftast gör (för mig alla fall). Måste dock använda den lite till innan jag kan avgöra om jag tycker att den är värd den långa transporten.
 • Laneige Lip Sleeping Mask (128 kr för 20 ml) Använt den varje dag i en vecka nu och den är verkligen värd varenda krona. Mina läppar känns så återfuktade och nästan lite plutiga/svullna när jag vaknar på morgonen. Till skillnad från många andra läppmasker/läppbalsam så känns det som att den här går ner mer på djupet. Jag gillar den starkt och mina torra läppar älskar den!
 • Heimish Artless Glow Base (164 kr för 40 ml) Fick en liten sample av den här primern/solskyddet i en av mina månadsprenumerationer från Sheet Happens. Använde den två gånger och insåg att jag bara måste ha den i mitt liv. Den ger mig glow, SPF 50 (även om jag inte tror att jag ens använder tillräckligt för att den ska ge något större skydd), och min makeup sitter snyggt och håller hela dagen. Värd. varenda. krona.

 • Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream (199 kr för 75 ml) Har velat prova på deras produkter i över ett år nu. Mitt brasilianska hjärta har slagit lite extra hårt varenda gång jag sett dessa produkter online. Nu, äntligen, har Sol de Janeiro kommit till Sverige! För er som inte vet så betyder ”bum bum” rumpa på portugisiska. Så det här är en ”rumpkräm”. Jag använder den dock över hela kroppen och den luktar verkligen Brasilien. Jag tänker på Rio, stränder, solkräm, sol och semester när jag känner det här söta doften. Doften håller hela dagen och krämen sjunker snabbt in i huden och lämnar dig återfuktad och len, utan att kännas kladdig. Tummen upp.
 • Sol de Janeiro Brazilian Touch Hand Cream (159 kr för 50 ml) Endast använt den två gånger hittills eftersom jag fortfarande har en annan handkräm som jag håller på att använda upp. Samma här som med rumpkrämen, den sjunker snabbt in i huden utan att kännas kladdig. Något som för mig är otroligt viktigt eftersom jag avskyr att ha kladdig händer.
 • Sol de Janeiro Samba 2 Step Foot Fetish Care (279 kr för 90 ml) I Brasilien är snygga fötter ett måste! Jag vet inte hur många gånger jag skämts över mina fötter när jag åkt dit på semester. Så det första som jag plockade på mig från dem var såklart deras fotkräm. Den kommer med en fotfil som gjort under för mina torra hälar. Nu har jag återfuktade och fina fötter igen. Fotkrämen kladdar inte, luktar gott och återfuktar fossingarna. Applicerar fotkrämen på fötterna innan de åker ner i sandalerna och eftersom den sjunker så snabbt in i huden så slipper jag problemet med att fötterna glider runt i skorna. Tummen upp! Mina fötter är nöjda och glada.

 • Huda Beauty Desert Dusk Palette (675 kr för 1,4 g x 18 skuggor) Trodde faktiskt inte att jag skulle göra slag i saken och faktiskt köpa den här paletten. Har kikat på den och velat fram och tillbaka sedan den lanserades. Men jag har inte kunnat komma över färgen Retrograde. Den är ju helt fantastisk och trots alla mixade recensioner genom åren gjorde jag ändå slag i saken och köpte den. Jag gillar den faktiskt väldigt mycket, det enda jag kan klaga på hittills är att jag inte tycker att den innehåller den där perfekta transition färgen för just mig. Annars finns det faktiskt inte mycket att klaga på.
 • Marc Jacobs Beauty Enamored Hydrating Lip Gloss Stick (285 kr för 2.10 g) Köpte två färger: Sugar Sugar och Mocha Choco Lata . Endast använt den dem några gånger, men hittills är jag nog faktiskt inte helt övertygad. Gillar deras normala läppglans mer om jag ska vara ärlig. Kommer i väldigt få färger än så länge och jag tycker inte att de är lika lätta att applicera som ett läppglans. Tycker dessutom inte att förpackningen är helt optimal. Tycker faktiskt att de snarare känns som en billigare variant av Yves Saint Laurents Rouge Volupté läppstift.
 • Nudestix Magnetic Luminous Eye Color (265 kr för 2,8 g) Köpte färgen Gilt eftersom jag varit ute efter en riktigt gyllene ögonskuggspenna att ha under ögonskugga när jag vill framhäva vissa färger. Har inte använt den än men swatchade den i butik och vet ni vad? Den rör sig inte ur fläcken! Perfekt på mina oljiga ögonlock! Ska använda den snart så att jag kan se hur den håller i verkligheten. Men om det sitter som berget även på ögonlocken så kommer jag garanterat att köpa fler.

Det har, som ni kan se ovan, blivit en hel del köp på sistone! Men, jag ska nog inte köpa något mer den här månaden. Jag fyller ju år snart så jag funderar på om jag ska hålla mig från fler köp och sedan lägga en lite större beställning lagom till min födelsedag. We shall see.

Har du köpt någon ny produkt på sistone?

Share: