Veckans Sheet Masks: Maskingdom, Skin79, Talent Cosmetics & Petitfée

sheet mask

Det har blivit en ganska lång och oplanerad paus här på bloggen. Jag gick tyvärr och drog på mig influensan från helvetet i mitten på februari och har haft en hel del att göra på jobbet så har inte riktigt orkat ta hand om mig själv som jag borde. Nu när jag äntligen känner mig som mig själv igen, så har jag så klart början maska igen. Den här veckan blev det hela fem sheet masks:

  • Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask (55 kr/st) Jag gillar faktiskt bubbelmasker och den här var inget undantag. Huden kändes väldigt ren och fräsch efteråt. Den bubblar på bra och man ser ganska knäpp ut efter några minuter. Själva masken satt bra på huden och den innehöll mycket essens. Nej, men jag gillade den här masken och kommer nog garanterat köpa den igen. Just nu är den slutsåld på eleven och jag förstår varför.
  • Maskingdom Chinese Medi Pearl & Job’s Tears Mask (55 kr/st) Superbra mask som sitter riktigt bra på huden. Huden känns återfuktad och ser klarare och fräschare ut efter användning. Gillade verkligen de masker jag använt från denna linje och jag hoppas på att få fler i min månadsprenumeration från Sheet Happens framöver. Annars får jag beställa några till från deras hemsida. Tummen upp!
  • Maskingdom Chinese Medi Cinnamon & Clove Mask (55 kr/st) Igen, gillar verkligen maskerna från denna linje. Den här ska minska rynkor och reparera åldrad hy. Eftersom jag inte riktigt drabbats av rynkor än kan jag inte direkt avgöra om detta påstående stämmer, men jag tycker att min hud såg fräschare och renare ut. Dessutom kändes huden återfuktad och jag hade fått ett fint glow.
  • Talent Cosmetics Coenzyme Q10 Essence Mask Bra mask. Den satt bra på huden och hade ordentligt med essens (men inte för mycket). Även den här masken ska verka mot åldrade men jag kan verkligen inte avgöra om det funkar eller inte. Däremot så kändes huden återfuktad, fräsch och jag hade till och med fått lite lyster. Den här masken är bra, men inget revolutionerande.
  • Petitfée Silk Amino Serum Mask (150 kr/10 st) Inte den bästa masken jag testat men den var helt okej. Däremot tyckte jag masken inte satt så bra på huden och den kändes lite billig och sladdrig. Ingen mask jag skulle rekommendera.

Har du någon sheet mask du vill rekommendera?

Share: