Veckans Sheet Masks: Holika Holika, Benton, MediHeal & Secret Key

Sheet Mask

Sheet masks måste vara den bästa uppfinningen sedan hjulet. Nej, men skämt åsido. Sedan jag upptäckte sheet masks för något år sedan har jag varit helt besatt. Jag älskar hur huden känns efteråt och jag älskar den lilla stunden jag får för mig själv när jag använder en sheet mask. I somras började jag prenumerera på Sheet Happens prenumerationsbox där man får en box hemskickad varje månad med 8-10 olika masker i. Älskar den och tycker verkligen att den är värd varenda krona.

Eftersom jag fortfarande är ganska ny när det kommer till K Beauty är det jätteskönt att de plockar ihop 8-10 olika masker och det är från riktiga K Beauty märken som Benton, Holika Holika, Dr Jart + MediHeal etc.

Denna vecka har jag testat fyra olika masker:

Benton Snail Bee High Content Mask Pack

Precis som namnet antyder så innehåller den här masken på snigelslem (usch, vad äckligt det låter!) och bigift. Jag måste erkänna att jag var lite orolig för att jag skulle få en allergisk reaktion av bigiftet men som tur var märkte jag inte alls av det. Jag gillade verkligen den här masken, min hud kändes åtstramad och fick en väldigt fin glöd! Den hjälpte min trötta och glåmiga hy att se frisk och hälsosam ut! Kommer definitivt köpa ett flerpack av den här masken framöver.

MediHeal H.D.P Pore Stamping Charcoal-Mineral Mask

Den här masken var faktiskt svart på grund av att den innehåller kol. Vad jag älskar med den här masken är att själva masken är gjord av stelare bomull och det är jättelätt att sätta på och den känns skön på huden. Ja tycker att den hjälpte minska min acne men kan inte direkt påstå att den hjälpte mot mina porer. Gillade den väldigt mycket ändå!

Holika Holika Juicy Mask Sheet Blueberry

Den här masken ska hjälpa minska talgproduktionen i huden, vara vårdande och minska uppkomsten av blemmor. Jag kan inte direkt påstå att jag direkt märkte av att jag fick mindre blemmor av den här masken eller att den på något sätt påverkade talgproduktionen. Men den var väldig skön att ha på, huden kändes återfuktad och hälsosam. Jag gillade den här masken även om jag inte tyckte att den direkt uppfyllde allt som den själv påstod att den skulle göra.

Secret Key Snail Intensive Mask Pack

En av de sämre maskerna denna vecka faktiskt. Sladdrigt tyg som var riktigt jobbigt att veckla upp och få på ansiktet. Det fullkomplogt droppade om den här masken och jag gillade inte känslan av att den bara droppade och rann längs med halsen på mig. Själva effekten var helt okej, men jag skulle inte köpa den där masken själv.

Har ni provat någon av dessa masker? Vilken var er favorit och finns det någon sheet mask som ni kan rekommendera?

Share: