Nytt In | Fenty Beauty, Becca, Belif, Dermalogica & Anita Grant

Eftersom jag varit duktig och använt upp en massa produkter och fortfarande har flera som är på väg att ta slut, bestämde jag mig för inhandla lite fler produkter att använda upp (logik fattas mig verkligen ibland). Det blev en del hudvård eftersom jag haft problem med min hy på sistone. Känns i och för sig som att jag alltid har problem med min hy nuförtiden? Nog om det, låt oss gå igenom vad som är nytt i badrumsskåpet och sminkväskan.

  • Fenty Beauty by Rihanna Gloss Bomb Universal Lip Luminizer (175 kr för 9 ml) Eftersom jag älskar läppglans (använder det varje dag) så kunde jag inte låta bli att plocka på mig det här läppglanset när jag var inne på Sephora sist. Har hört så mycket gott om detta lilla läppglans och hittills så älskar jag hur fylliga och glansiga mina läppar blir. Ångrar definitivt inte detta köp!
  • Becca Aqua Luminous Perfecting Concealer i ’Medium’ (290 kr för 5,3 ml) Är så himla torr under ögonen och jag har hittills inte kunnat hitta en concealer som inte helt torkar ut och få mig att torr och skrynklig ut under ögonen. Men den här är faktiskt väldigt återfuktande och jag tycker inte att jag ser torr ut eller att den lägger sig i mina veck. Tummen upp för det!
  • Belif The True Cream Moisturizing bomb ( 365 kr för 50 ml) En återfuktande hudkräm som fungerar både för morgon och kväll. Har inte börjat använda den än eftersom jag fortfarande har lite kvar av min Kiehl’s Ultra Facial Cream. Kan knappt bärga mig tills den är helt slut och jag får börja använda den.
  • Lancôme Bi-Facil Lotion Instant Cleanser (95 kr för 75 ml) Jag förstår ärligt talat inte varför jag inte testat denna underbara produkt innan? Tar verkligen bort all min ögonmakeup i ett nafs och jag behöver inte längre använda lika mycket rengöringsbalm på kvällarna. Kommer köpa den stora storleken så fort den här tar slut. Punkt slut.

  • Kronans Fuktserum (99 kr för 50 ml) Ett väldigt hajpat fuktserum som jag först hörde talas om via Gustav Broström och Emma Unckels podd The Routine. Hittills har jag tyvärr inte varit väldigt förtjust i den. Priset är ju helt fantastisk, men resultatet för mig blir sådär. Jag får finnar av den och av någon anledning tycker jag att den luktar Champinjoner? Det kostade ju inte speciellt mycket så jag gråter inte floder över att den inte verkar fungera för just mig.
  • Dermalogica Daily Microfoliant (595 kr för 74 g) Ett risbaserat enzympulver som är skonsamt nog att användas dagligen. Jag har försökt vara snällare mot min hy på sistone och har fokuserat mer på att återfukta huden och återuppbygga min hudbarriär som inte verkar må helt okej. Eftersom som den är så skonsam så kan jag ändå använda den utan att känna att jag förstör min hudbarriär ytterligare.
  • Dermalogica Barrier Defense Booster (875 kr för 30 ml) De här dyra dropparna ska hjälpa huden att återställa hudbarriären och passar bra för känslig och reaktiv hy. Jag tycker verkligen att den har hjälp min hy då jag numera känner mig mer återfuktad än vad jag gjort på länge. Min hud känns dessutom inte lika känslig längre. Tummen upp för det.
  • Anita Grant Organic Witch Hazel (129 kr för 100 ml) Är en toner med ekologiskt destillerat trollhassel. Jag köpte den här för att jag hade hört att trollhassel har antiinflammatoriska egenskaper och hjälper till att få bukt på acne och fet hy. Jag gillar den hittills, men jag älskar den inte. Vi får väl se om jag ändrar mig framöver eller inte.

Har köpt lite fler saker också som jag håller på att testa mig fram. Skatteåterbäringen kom efter påsk (prisa gudarna!) och jag la såklart en del av de pengarna på skönhetsprodukter. Duh! Har du köpt något kul på sistone?

Share: