Nytt & Fräscht

nya produkter

Nytt år, nya produktlanseringar! Som den beautynörd jag är kan jag inte få nog av skönhetsprodukter och jag är alltid på jakt efter nya favoritprodukter. Hade tänkt börja gå igenom nya och spännande produktlanseringar lite då och då och den här gången är det några nya produkter som jag är lite extra intresserad av.

  • NARS Natural Radiant Longer Foundation (35 pund för 30 ml) Ny foundation som enligt NARS ska hålla i upp till 16 timmar. Vem har ens foundation på sig i 16 timmar? Jag är nog ärligt talat för gammal för att ens orka hålla mig vaken så länge. Den här basen ska ha hög täckning, ge ett fint glow och samtidigt kännas lätt på huden. Kommer i 33 olika nyanser och har väldigt många färger även för mörkare hudtoner (halleluja!).
  • Becca Anti Fatigue Under Eye Primer (24 pund för 3,7 g) En blå primer som du smörjer in under ögonen. Den ska ha en kylande effekt för att hjälpa mot svullnad samt en kamouflerande effekt för att dölja mörka ringar under ögonen. Låter perfekt om du frågar mig.
  • Cover FX Glitter Drops (35 pund för 15 ml) Den perfekta produkten för alla highlighter-junkies där ute! Dessa glitterdroppar ska kunna användas både som highlighter på kindbenen, som ögonskugga, på läpparna och de ska till och med kunna användas i din foundation för ett sjuhelsikes glow. Kommer i 3 olika nyanser; Aurora, Lunar, och Mirage.
  • Sol de Janeiro Samba Foot Fetish Care (25 pund för 90 ml) En fotkräm som kommer med en fotfil (formad som en surfbräda, hur gulligt?!) för att hjälpa dig få mjuka och lena fötter. Fotkrämen innehåller kokosolja, açai och cupuaçu smör. Eftersom jag själv är från Brasilien så lockar den här fotkrämen mig lite extra mycket. I Brasilien är snygga fötter väldigt viktigt och med de tre ingredienserna så känns det som att den här fotkrämen kan återfukta även de torraste av fötter.
  • Fenty Beauty Mattemoiselle Plush Matt Läppstift (190 kr för 1.7 g) Ett matt läppstift som ska hålla länge utan att torka ut dina läppar. Läppstiften kommer i 14 olika nyanser och eftersom det är Fenty Beauty så kommer de i regnbågens alla färger.
  • Dior Addict Lip Glow Color Reviver (293 kr för 3.4 g) Dior har lanserat sex nya färger av deras populära läppbalsam. Har velat prova dessa jättelänge och mina torra läppar fullkomligt trånar efter dessa. De nya färgerna är: Raspberry, Ultra Pink, Holo Purple, Holo Pink, Matte Pink och Matte Raspberry.
  • Hourglass Vanish Flash Highlighting Stick (38 pund för 6.1 g) En ny highlighter från Hourglass som kommer i fem olika nyanser nyanser. Konsistensen ska likna deras kända Vanish Stick Foundation och ge dig naturlig lyster. Den kommer i 5 olika nyanser; Champagne Flash, Pink Flash, Gold Flash, Rose Gold Flash och Bronze Flash.

Är det någon produktlansering du suktar efter lite extra just nu?

Share: