Månadens Favoriter: Mars 2019

Månadens favoriter mars 2019

Då har ännu en månad passerat. Ni vet väl vad det innebär? Att vi är en månad närmare riktig vår och sommar! Jag är så taggad på lite sol och värme, även om det är dem värsta månaderna på året för mig som är allergisk mot i princip allt som blommar. Men även om våren och sommaren inte är de bästa årstiderna för oss allergiker, är de däremot roligare för oss skönhetsälskare. Den senaste månaden har jag testat lite nya saker, inte nödvändigtvis nya på marknaden, men nya för mig.

Make Up

  • Anastasia Beverly Hills Eyebrow Gel (245 kr för x ml) är utan tvekan den bästa bryngel jag provat hittills i mitt liv! Jag förstår inte varför det tagit mig sådan tid att prova den, för nu kan jag inte vara utan den?! Jag har ganska långa och tunga hårstrån i mina bryn och det är inte lätt att hitta en bryngel som faktiskt fixerar brynen som jag vill och som dessutom sitter hela dagen. Höll på med soap brows ett bra tag, men det var alldeles för kladdigt och osmidigt att hålla på med. Den här bryngelen är verkligen hårspray för dina ögonbryn!
  • Hourglass Caution Extreme Lash Mascara (325 kr för 9,4 g) är min nya favoritmascara. Punkt. Den håller hela dagen utan flagna eller lämna mig med svarta mörka ringar under ögonen. Dessutom får jag fina, voluminösa och fluffiga fransar. Me like.
  • Nars Ignited Eyeshadow Palette (650 kr för 12 x 1.4 g) är ett av mina bästa inköp hittills i år. Har älskat min Nars Narsissist Wanted Eyeshadow Palette (läs recension här!) sedan jag köpte den förra sommaren, och jag har verkligen fallit pladask för Nars ögonskuggor. Så min lycka var såklart total när jag såg bilder på Nars Ignited Eyeshadow Palette online innan jul. Ångrar inte för en sekund att jag köpte den, har använt den varje dag sedan jag fick hem den i slutet på februari.
  • Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine i ’Nr 47 Beige Blouse’ (360 kr 4.5 g) har blivit en ny favorit bland mina läppstift. Jag älskar deras formel eftersom den är så krämig och återfuktande. Det här är mitt andra läppstift från YSL och jag har använt den varje dag sedan jag köpte den. Mina torra läppar fullkomligt älskar den.
Månadens favoriter mars 2019
Hourglass Caution Extreme Lash Mascara & Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel
Dermalogica Daily Microfoliant

Hudvård

  • Dermalogica Daily Microfoliant (579 kr för 74 g) är ett risbaserat enzympulver som avlägsnar död hud och lämnar huden mjukare och fräschare. Den är tillräckligt skonsam för att användas varje dag och min känsliga hy reagerar inte negativt på den. Det har tagit mig ett tag att faktiskt gilla den, men den senaste månaden har jag varit konsekvent med att använda den och det är då jag märkt skillnad på kemin hy. Jag använder den varje/varannan kväll och min hy känns både mjukare och klarare.
  • CeraVe Moisturising Cream (139 kr för 340 g) hade inte varit en favorit om det inte var för att den hjälpt till att förbättra min Periorala Dermatit. Den täpper liksom inte till min dermatit så den har faktiskt hjälpt till att minska den. Minska, inte ta bort helt och hållet. Tummen upp för det. Annars tycker jag inte om den för att den torkar in för snabbt i huden och för att min makeup ser konstigt ut ovanpå. Om jag någonsin blir av med min periorala dermatit kommer jag nog inte köpa den här krämen igen.
  • Kiehl’s Daily Reviving Concentrate ( 420 kr för 30 ml) är en gammal favorit. Den har varit en räddare nu när jag använt CeraVe Moisturising Creme eftersom den inte varit tillräckligt återfuktande för min torra hy.

Det har varit kul att pröva lite nya saker och jag är ganska säker på att det kommer finnas fler och mer spännande skönhetsprodukter i nästa månads favoriter.

Vilken skönhetsprodukt har du älskat lite extra den senaste månaden?

Share: