Månadens Favoriter: Mars 2018

Men alltså vad är det här för vår? Den här månaden har varit hemskt för varenda gång jag trott att våren äntligen var kommen, så började det snöa. Jisses, jag är så över vinter och kyla och nu vill jag bara ha vår och sommar. Även om det innebär att jag måste gå runt och snörvla och känna mig småfull 24/7 på grund av min pollenallergi. Har inte hunnit prova så mycket den här månaden eftersom jag låg lite efter i februari på grund av influensan och har mest spenderat månaden med att försöka få bukt med min känsliga och acnebenägna hy.

  • Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Skin Perfecting Powder (33 pund för 8 g) måste vara det bästa pudret jag testat hittills. Så himla lätt och smidig att ha med i väskan under dagen. Dessutom går den att applicera flera gånger under dagen utan att lämna dig med en kakig finish. Den döljer mina porer och får min foundation att se fantastisk ut. Ett av mina bästa köp under 2017!
  • Giorgio Armani Eyes to Kill Silk Eye Shadow no. 5 Gold Blitz (355 kr för 4 g) Har suktat efter denna skugga i flera år, men aldrig riktigt vågat köpa den på grund av det dyra priset. Nu gjorde jag slag i saken och klickade hem den för några veckor sedan. Vet ni vad? Den är verkligen värd varenda krona. Det är en sådan där perfekt färg som fungerar bra på egen hand. Den ger mig en enkel och snyggt sotad look utan att det ser ut som att jag försökt för mycket.
  • Becca Under Eye Brightening Corrector (light/medium) (260 kr för 4.5 g) Ett av mina bästa köp i år. Den har verkligen hjälpt mig se mindre trött ut på morgonen och det är verkligen en välsignelse. Eftersom den dessutom har en väldigt krämig konsistens så kan jag till och med ha concealer under ögonen (något jag aldrig annars kan ha annars). Halleluja!
  • Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume mascara (325 kr för 9,5 ml) Den bästa mascaran jag använt på länge. Den här mascaran har en torrare formulering som gör att den inte migrerar under dagen och lämnar mig med pandaögon. Visst, den migrerar lite grann. Jag har väl någon svart fläck under ögonen efter kanske 6 timmar, men den är långt bättre än de flesta mascaror jag testat. Kan verkligen rekommendera den.
  • Maria Nila Cream Heat Spray (229 kr för 150 ml) Har använt den här Heat Cream sprayen från Maria Nila i flera år och kan inte se mig slut använda den heller. Den luktar helt fantastiskt samtidigt som återfuktar mitt hår och lämnar det alldeles mjukt och lent. Den ska ju även skydda mot värmestyling men jag kan inte direkt se någon större skillnad när det gäller sånt.
  • Missha Time Revolution The First Treatment Essence (499 kr för 150 ml) Mitt första essence och jag måste erkänna att jag verkligen gillar den. Kommer definitivt bli fler essences för mig i framtiden det kan jag lova. Den här ska återfukta huden och samtidigt göra huden fastare och motverka ålderstecken. Eftersom jag inte har några rynkor kan jag inte se någon skillnad när det kommer till det. Däremot tycker jag att den hjälper till att återfukta min hy samtidigt som den hjälper till att motverka rödhet och får min hy att se fräschare ut. Den påstås vara en dupe för SKII Facial Treatment Essence, men eftersom jag aldrig prövat den kan jag inte tala om det stämmer.
  • Smashbox Sheer Powder brush (335 kr) Den här borsten har snabbt blivit en av mina favoritborstar. Använder den till att applicera bronzer eftersom den är lite vinklad och jag älskar det naturliga resultatet jag får. Det är omöjligt att råka applicera för mycket bronzer med denna borste och den fungerar därför utmärkt tillsammans med bronzers som är mer pigmenterade. Typ MAC Mineralize Skinfinish i ’Give Me Sun!’.
  • Smashbox Buildable Cheek brush (335 kr) Också ny favoritborste. Applicerar mitt rouge precis där jag vill ha det. Det blir inte för mycket färg på en gång och du kan verkligen applicera rouget lite mer precist. Perfekt för oss som inte vill ha rouge över hela kinderna.

Hej hopp! Det blev visst lite fler produkter än jag hade tänkt mig. Standard. Har du några produkter som du älskat lite extra på sistone?

Shoppa produkterna här:

Månadens Favoriter

Smashbox Buildable Cheek Brish
Smashbox Sheer Powder Brush
Maria Nila Cream Heat Spray
Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume Mascara
Becca Under Eye Brightening Corrector
Giorgio Armani Eyes to Kill Silk Eyeshadow no. 5 Gold Blitz
Missha Time Revolution The First Treatment Essence
Smashbox Buildable Cheek Brish
Smashbox Sheer Powder Brush
Maria Nila Cream Heat Spray
Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume Mascara
Becca Under Eye Brightening Corrector
Giorgio Armani Eyes to Kill Silk Eyeshadow no. 5 Gold Blitz
Missha Time Revolution The First Treatment Essence
Share: