Månadens Favoriter | Juni 2018

Sommaren är här! Snart är det dessutom semester (3 veckor kvar!) och jag håller på att längta ihjäl mig. Sommaren är ju helt klart den bästa årstiden på året och den här sommaren har ju varit exceptionell. Det enda jobbiga är egentligen att jag just insett att mer än halva året redan har flugit förbi… vänta, va?! Vad har jag gjort med mitt liv hittills i år?! Jo, men jag har väl i princip som alltid egentligen bara slösat mina pengar på en massa nya produkter jag egentligen inte behöver. Men smink/hudvård gör mig ju lycklig in  själen så det kanske inte riktigt räknas som slöseri ändå? Låt oss i alla fall kika på vilka produkter som jag har älskat lite extra under denna underbara junimånad:

  • Nars Narsissist Wanted Palette (570 kr för 12 x 1.4 g) Den här lilla paletten inhandlades högst oplanerat i slutet på förra månaden. Jag var inne på Sephora bara för att ”titta”, och vi vet ju alla hur det slutar. Så varför skulle den här gången vara annorlunda? Hade kikat på den här ett tag och väntat på att den skulle komma till Sverige, så när jag var inne på Sephora och såg att de faktiskt hade den så var den ju såklart tvungen att följa med mig hem. Jättefin palett som fungerar bra till både vardag och kväll. Har i princip använt den varje gång jag sminkat mig de senaste veckorna. Tyvärr såldes den endast i begränsad upplaga och den finns inte att köpa längre . Tråkigt, men sant.
  • Becca Aqua Luminous Perfecting Concealer (290 kr för 5,3 ml) Den här concealern är utan tvekan den bästa concealern jag någonsin använt! Jag har redan använt halva tuben och kommer garanterat att köpa den igen. Jag använder den både under ögonen och över resten av ansiktet (på finnar/kvisslor & röda partier) för den ger jättebra täckning, samtidigt som den ger lyster utan att se kakig eller torr ut. Älskar den.

  • Anita Grant Aloe Vera Gel (159 kr för 100 ml) Den här gelen har räddat mig från att bli galen. Jag har haft problem med utslag och finnar i månader. Under vissa perioder har det känts riktigt hopplöst eftersom det känts som att ingenting har fungerat. Men efter att jag började använda aloe vera-gelen direkt efter toner (istället för sist, ovanpå allt annat) så har min hy förbättrats till 95 %. Visst, det kan fortfarande dyka upp en lite kvissla här eller där men det är ingenting jämfört med hur det var innan. Kommer aldrig sluta använda aloe vera. Det är guld för min hy.
  • Chanel Soleil Tan de Chanel (496 kr för 30 g) En ack så fin kräm-bronzer som ser otroligt naturlig ut på huden. Den har legat lite undangömd i en av mina lådor eftersom jag inte riktigt kände att jag hade den rätta borsten för applicering. Men så fick jag lite panik en morgon (för att den är så dyr och bara låg där i lådan och tittade på mig varje morgon), så i ren desperation doppade jag min Beautyblender i den och sen satt jag där och undrade hur fasiken jag inte kom på det tidigare?! Har använt den konstant de senaste veckorna och nu känns det faktiskt som att jag har en ärlig chans att använda upp den innan den blir dålig.

  • Belif The True Cream – Moisturizing Bomb (365 kr för 50 ml) Precis som namnet antyder så är den här krämen en riktig fuktbomb. Använder den som nattkräm och jag älskar den för att när jag vaknar så känns min hy fortfarande mjuk och återfuktad. Eftersom jag sover på mage så är det väldigt lätt hänt att min hudkräm snarare ligger på kudden än på mitt ansikte efter en stund. Men med den här krämen så känns min hy fortfarande återfuktad när jag vaknar, och den är inte heller för fet för min torra/uttorkade hy så jag vaknar inte upp med kvisslor på morgonen. Tummen upp!
  • Marc Jacobs Tan-Tastic O!mega Bronzer (49 dollar för 25 g) Otroligt fin och naturlig bronzer som tyvärr (än så länge) bara säljs i begränsad upplaga. Om jag inte är ute och cyklar så är den nog faktiskt slutsåld just nu. Men, förtrösta ej! Tydligen ska Marc Jacobs Beauty lägga till den till sin permanenta makeupkollektion snart. Håll ut!
  • Chanel Les Beiges Healthy Glow Luminous Colour Powder (42 pund för 12 g) Ett felköp som visade sig bli riktigt bra ändå. Köpte pudret i tron att det var en bronzer men blev otroligt besviken när jag öppnade förpackningen och insåg att färgen var alldeles för ljus för att ha som bronzer. Fick lite panik och googlade på pudret och insåg ganska snabbt att den användes som ett så kallat finishing powder istället för bronzer. Pudrar på den det sista jag gör (innan jag använder en face mist) och det får genast min makeup att se mer blended och retuscherad ut. Nu är jag allt lite sugen på att prova Hourglass Ambient Lighting puder.

Vilka är dina favoritprodukter just nu?

Share: