Sheet Happens Månadsprenumeration

Sheet Happens

Det har väl inte undgått någon att jag älskar sheet masks, eller arkmasker som det så fint heter på svenska.
K-beauty trenden har verkligen tagit världen med storm och det känns som att sheet masks var den första produkten som gjorde att vi i väst fick upp ögonen för koreanska skönhetsprodukter.  Den där svala och återfuktande känslan man får är för mig nästintill beroendeframkallande. Men det kan bli ganska dyrt i längden att köpa sheet masks här i Sverige (men när är något någonsin billigt här?).

Lyckan blev såklart total när jag hittade den bästa månadsprenumerationen från Sheet Happens. Det har nu blivit så mycket smidigare och billigare för mig att prova riktiga K-beauty märken. De plockar ihop åtta till nio masker som skickas hem direkt till dig. Prenumerationen kostar 299 kr i månaden och det må vara dyrare än vad vissa andra månadsprenumerationer kostar, men för mig är den verkligen värd varenda krona. Jag använder ju varje mask jag får hemskickad, till skillnad från exempelvis Glossybox, där jag i princip slängde allt jag fick hem varje månad.

Det enda ”negativa” jag kan hitta är frakten då den kan ta ganska ”lång” tid. Det tar runt en vecka från det att jag får mejl om att de skickat min box till dess att jag kan hämta ut det. Men det gör mig egentligen ingenting. Det är ju ett I-landsproblem att jag är otålig och bara vill ha hem mitt paket samma sekund som jag får leveransbekräftelsen.

Sheet Happens

Sheet Happens

Sheet Happens

Sheet Happens

Jag kan verkligen inte klaga på innehållet i månadsboxen. Det är en blandad kompott av masker och ingen månad är den andra lik. På riktigt. Jag har prenumererat i snart nio månader och jag har ännu inte fått samma mask skickad till mig två gånger. Jag får alltså olika masker varje månad. Helt fantastiskt om du frågar mig. Vet inte om det är meningen eller om det är slumpen. Men om det är med flit så ligger det väldigt mycket arbete bakom varje box som skickas ut. Jag gör minirecensioner på de flesta av de masker jag får hemskickade, så om du undrar hur bra maskerna är kan jag rekommendera dig att kika under kategorin; Veckans Sheet Masks.

Om ni inte förstått det vid det här laget så kan jag meddela att jag verkligen rekommenderar Sheet Happens månadsprenumeration till alla hudvårdsnördar där ute. Ursäkta mig, men nu ska jag gå och maska…

Share: