Verso Hydration Serum with Niacinamide

Verso Hydration Serum

Verso Hydration Serum med Niacinamid (799 kr för 30 ml) är ett mjukgörande serum som ska stärka hudens skyddsbarriär och ge omedelbar, långsiktig och optimal återfuktning. Den innehåller en unik mix av lipider och olja från havre som ska motverka uppkomsten av hudproblem och irritation som orsakas av torrhet. Niacinamiden ska hjälpa till att stärka hudens skyddsbarriär, minska fina linjer och motverka förstorade porer. Resultatet ska vara en optimalt återfuktad och jämnare hy med ett föryngrat utseende.

Det finns väl ändå ingen som har missat det här serumet? Det känns som att alla på Instagram och deras mammor har använt Verso Hydration Serum och älskat det. Så med detta i bakhuvudet kände jag mig minst sagt tvungen att slå till när Skincity hade 25 % rabatt tidigare i höstas.

Jag har använt serumet sedan i oktober och jag har bara några droppar kvar i flaskan. Nu köpte jag visserligen det här serumet till rabatterat pris men det kostade mig ändå 599 kr. För det priset så hade jag gärna önskat att serumet varit lite drygare. Har du själv testat och älskat det här serumet kanske du undrar hur det kommer sig att jag lyckats använda upp 30 ml på 3 månader? Jo, för Verso Hydration Serum återfuktar inte min hy för fem öre. Det har inte spelat någon roll om jag använder 2 eller 6 droppar, min hy känns lika torr ändå.

Jag har yttorr blandhy som känns väldigt torr och som stramar som tusan på vintern. Jag försöker på alla möjliga sätt att återfukta huden så mycket som möjligt både dag och kväll. Men det känns ändå som att min makeup alltid lägger sig mina fina linjer nu såhär vintertid (eller så är det bara jag som vägrar acceptera att jag blivit äldre och helt enkelt fått rynkor?). Jag hade därför höga förväntningar på Verso Hydration Serum. Men jag måste vara ärlig och säga att för mig och min hy, finns det finns inget med det här serumet som gör att det är värt prislappen på 799 kr. För mig har den inte ens uppfyllt de löften som den lovat:

 • Min hy har inte känts återfuktad överhuvudtaget. Alltså inte ens lite. Inte ens när jag precis har applicerat serumet.
 • Mina fina linjer i pannan är kvar, de har inte minskat det minsta.
 • Jag kan heller inte se att den har ”minskat” eller stramat åt mina porer.
 • Den har inte förvärrat min hy, men det har heller inte förbättrat den. Ärligt talat så har den inte gjort mycket alls. Ser ingen skillnad överhuvudtaget om jag slutar använda den.

Okej, här kommer det… Verso Hydration Serum funkar inte för mig och min hy. Så, nu har jag äntligen fått det ur världen. Med det sagt, så är det här inte ett dåligt serum. Då hade nog inte så många älskat och lyft det till skyarna. Men faktum kvarstår, det fungerar inte för mig. Jag kommer tyvärr inte att köpa detta serum igen och mitt sökande efter ett återfuktande serum fortsätter.

Ingredienser:

Aqua, Niacinamide, Avena Sativa Kernel Oil, Glycerin, Propanediol, Isononyl Isononanoate, Dimethicone, Saccharide Isomerate, Avena Sativa Kernel Flour, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Biosaccharide Gum-1, Citric Acid, Sodium Citrate.

Verso Hydration Serum med Niacinamid
 • 70%
  Förpackning - 70%
 • 30%
  Pris - 30%
 • 50%
  Innehåll - 50%
 • 50%
  Resultat - 50%
50%

Verso Hydration Serum med Niacinamid

Ett återfuktande serum med niacinamid som ska hjälpa till att stärka hudens skyddsbarriär, minska fina linjer och motverka förstorade porer.

Share: