Best of Beauty 2018

Best of Beauty 2018

Ännu ett år har passerat och jag kan ärligt talat inte förstå vart tiden har tagit vägen? Det har i och för sig känts som ett återkommande tema de senaste tio åren. Med ett nytt år som väntar runt hörnet så har jag funderat på vilka produkter som jag faktiskt har älskat lite extra under året. Det har så klart lett till lite självrannsakan från min sida och jag har efter många om och men lyckats samla ihop en liten lista på de produkter som jag faktiskt älskat under året och som jag känner att jag inte vill eller kan vara utan. Låt mig presentera: Best of Beauty 2018!

PS. Innan vi börjar vill bara poängtera att inte alla produkter som nämns nedan har lanserats eller ens inhandlats under 2018.

Best of Beauty 2018

MAKEUP

 • Becca Aqua Luminous Perfecting Concealer (320 kr för 5,3 ml) Det här är utan tvekan en favorit jag helt enkelt inte kan vara utan. Det är den perfekta concealern för dig med torr eller mogen hy. Den är väldigt pigmenterad och täcker både rödhet och acne. Nackdelen är tyvärr priset i kombination med hur lite produkt man faktiskt får för pengarna. Trist, men ändå ett pris jag är villig att betala.
 • Fenty Beauty Gloss Bomb Lip Luminizer i ’ Fenty Glow’ (195 kr för 9 ml) Ett helt fantastiskt läppglans som verkligen passar alla! Har inte sett en enda person som inte ser snygg ut i det här läppglanset. Du får väldigt mycket produkt för pengarna och det blir inte så där klibbig och ”klistrig” som vissa läppglans kan bli. Det bästa? Den är så himla återfuktande! Passar perfekt för en torris som mig.
 • Natasha Denna Sunset Palette (1 215 kr) En ganska nyinköpt palett men den får ändå en plats bland årets skönhetsfavoriter. Anledningen? Det här de mest lättanvända ögonskuggorna jag någonsin provat. Även om jag inte är överförtjust i just färgskalan så är det omöjligt att misslyckas med en look för ögonskuggorna liksom blendar sig själva. Perfekt! Kommer definitivt köpa fler paletter från Natasha Denona framöver.
Best of Beauty 2018
Marc Jacobs Beauty O!Mega Shadow i ’Daddi-O!’ (till vänster) och ’The Big O!’ (till höger).
 • MAC Patentpolish Lip Pencil i ’Revved Up’ (210 kr för 2,3 g) Ytterligare en sån där perfekt läpprodukt att ha till vardags. Den här färgen är verkligen en perfekt och naturlig ’your lips but better’-färg som passar till allt och som är lätt att applicera. Blev kär vid första applikationen och har stundtals inte använt någon annan läpprodukt.
 • NARS Narsissist Wanted Eyeshadow Palette (575 kr) Den här paletten har utan tvekan varit min mest använda ögonskuggspalett under året. Jag kunde inte knåpa ihop den här listan utan att ha med den. Du kan läsa min recension om den här.
 • Marc Jacobs Beauty O!Mega Shadow i färgen ’The Big O!’ (265 kr för 3,8 g) Trodde aldrig att jag skulle bli så här förtjust i en singelskugga eftersom jag föredrar ögonskuggspaletter. Men dessa ögonskuggor från Marc Jacob var verkligen en positiv överraskning. De är både krämiga och pigmenterade vilket gör dem lätta att jobba med.
Best of Beauty 2018

HUDVÅRD

 • Origins Drink Up Intensive Overnight mask (322 kr för 100 ml) Bästa nattmasken. Punkt. Är du en torris som inte känner att du hittat den där perfekta produkten som återfuktar ordentligt? Look no further.
 • Lancôme Bi-Facil Lotion Instant Cleanser (159 kr för 200 ml) I min mening är det här den bästa ögonmakeupsremovern på marknaden. Ärligt talat så får man vad man betalar för med den här. Den tar bort all mascara och för mig är den värd varenda krona (ska noteras att jag inte använder vattenfast mascara).
 • Laneige Lip Sleeping Mask (336 kr för 20g) Bästa läpprodukten för torra läppar. Vaknar upp med mjuka och plumpa läppar varje morgon tack vare denna härliga läpp-mask. Tyvärr finns den inte att köpa här hemma i Europa utan man får beställa den från Yesstyle. Som tur är har de ofta stora rabatter så man kan ofta klicka hem dem för strax över hundralappen. Tummen upp.
 • Kiehl’s Daily Reviving Concentrate (380 kr för 30 ml) Den här oljan har räddat min hy nu under de kallare månaderna på året. Jag har bland-hy som lutar åt det torrare hållet på vintern och den här har verkligen hjälpt återfukta min hy, ge den ett härligt glow samtidigt som den får min foundation att sitta snyggare. Det händer till och med att jag blandar ned några droppar i min foundation om huden känns väldigt torr.
Best of Beauty 2018
Best of Beauty 2018
Från vänster till höger: Smashbox Sheer Powder Brush, Smashbox Buildable Cheek Brush, Anastasia Beverly Hills #A23 Pro Brush & It Cosmetics Heavenly Complexion Perfection Brush #7

BORSTAR & VERKTYG

 • Anastasia Beverly Hills #A23 Pro Brush (395 kr) Jag väntade länge med att köpa den här borsten eftersom den är så dyr. Har aldrig varit så förtjust i att använda highlighter eftersom jag har en oljig t-zon, så att betala 395 kr för en highlighter-borste kändes inte direkt tip-top. Men jag gjorde slag i saken under black friday-rean och jag ångrar det inte för en sekund. Varför väntade jag så länge?
 • It Cosmetics Heavenly Complexion Perfection Brush #7 (395 kr) Fantastisk borste för att applicera foundation. Speciellt puder foundations (som bareMinerals) eller stick foundations (som Hourglass Vanish stick). Fungerar inte helt hundra på tunna & rinniga foundations. Om det inte var för den här borsten skulle jag fortfarande hata min Hourglass Vanish Foundation stick.
 • Smashbox Buildable Cheek Brush (335 kr) En fantastiskt mjuk och fin borste av hög kvalité. Perfekt för att applicera rouge eftersom den distribuerar rouget perfekt utan att det blir för mycket. Älskar den här borsten!
 • Smashbox Sheer Powder Brush (335 kr) Samma sak med denna borsten, den är så himla mjuk och fin. Perfekt att applicera bronzer med eftersom den följer ansiktets konturer och du riskerar inte att applicera för mycket. Vill köpa på mig fler av Smashbox borstar för de är verkligen av fantastisk kvalité. De är av syntet och fäller inte alls. Har tvättat dem massvis med gånger och de ser lika fina ut fortfarande.

That’s it folks! Här har ni Best of Beauty 2018. Det ska bli spännande att se vilka nya favoriter jag hittar under 2019 och om några av mina favoriter från 2018 kommer bytas ut mot nya. Tiden får helt enkelt utvisa vilka som är vinnare och vilka som försvinner. Vilka produkter har varit dina favoriter under året?

Shoppa produkterna här:

Best of Beauty 2018

Laneige Lip Sleeping Mask
Lancôme Bi-Facil Lotion Instant Cleanser
Nars Narsissist Wanted Eyeshadow Palette
Marc Jacobs Beauty O!Mega Shadow i ’The Big O!’
Kiel’s Daily Reviving Concentrate
MAC Cosmetics Patentpolish Lip Pencil i ’Revved Up’
Becca Aqua Luminous Perfecting Concealer
Fenty Beauty Gloss Bomb Lip Luminizer i ’Fenty Glow’
Natasha Denna Sunset Palette
Anastasia Beverly Hills A23 Large Tapered Blending Brush
It Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush #7
Laneige Lip Sleeping Mask
Lancôme Bi-Facil Lotion Instant Cleanser
Nars Narsissist Wanted Eyeshadow Palette
Marc Jacobs Beauty O!Mega Shadow i ’The Big O!’
Kiel’s Daily Reviving Concentrate
MAC Cosmetics Patentpolish Lip Pencil i ’Revved Up’
Becca Aqua Luminous Perfecting Concealer
Fenty Beauty Gloss Bomb Lip Luminizer i ’Fenty Glow’
Natasha Denna Sunset Palette
Anastasia Beverly Hills A23 Large Tapered Blending Brush
It Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush #7
Share: