Spännande nyheter

Här är ett litet axplock av några spännande nyheter som dykt upp på sistone. Vissa av de här produkterna har redan lanserats här i Sverige, de flesta inte. Låt oss ändå kika lite på vilka produkter som väckt mitt intresse i myllret av alla nya produktlanseringar.

  • Huda Beauty Rose Gold Remastered (56 pund) Huda Beauty har uppdaterat sin första ögonskuggspalett och jag funderar faktiskt seriöst på om jag inte ska ta och köpa den nu. Fortfarande lite tveksam, särskilt med tanke på priset som hennes paletter brukar säljas för. Tycker inte riktigt att hennes varumärke eller kvalitén på hennes produkter varit värda det priset för mig. Hade tänkt gå till Sephora sen, när den väl lanserats, för att känna lite på skuggorna innan jag bestämmer mig. Decisions, decisions…
  • Summer Fridays Jet Lag Mask (42 pund) Den här masken är otroligt hypad på Instagram just nu. Jag har köpt på mig tillräckligt många dåliga och över-hypade produkter som marknadsförts på Instagram att jag är lite tveksam till om jag vill köpa den eller inte. Men den har fått så många positiva recensioner att jag ändå känner att jag vill pröva den. Den är för tillfället slutsåld på Cult Beauty, men så fort hypen har lagt sig lite grann så kommer jag nog ändå att klicka hem den.
  • Kora Organics Energizing Citrus Mist (399 kr för 100 ml) Blev väldigt glad när jag såg att Kora Organics äntligen lanserats i Sverige. Miranda Kerr ligger bakom märket och ärligt talat, vem vill inte se ut som henne? Det som lockar mig mest med hennes produkter är att hon verkligen fokuserar på bra och ”rena” ingredienser i hennes produkter. Än så länge verkar inte alla hennes produkter ha lanserats här i Sverige men ska bli kul att prova dem allteftersom de lanseras här i Sverige.
  • Sol de Janeiro Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel (249 kr för 385 ml) Som jag har väntat på att detta märke skulle lanseras här i Sverige! Var förbi kicks och luktade på deras produkter häromdagen och vet ni vad? De luktade som hemma! Det luktade strand, sol, bad och ärligt talat, det luktade Brasilien. Fick lite hemlängtan ❤️
  • Marc Jacobs Beauty Enamored Hydrating Lip Gloss Stick är nog en av de produkter som jag är mest exalterad över just nu. Jag älskar verkligen läppglans och Marc Jacobs läppglans är några av mina absoluta favoriter. Det som är så spännande med de här läppglansen (förutom att de kommer i stiftformat) är att de ska vara väldigt glansiga & återfuktande, men inte vara sådär klibbiga som många kan tycka är jobbigt med läppglans. Kommer definitivt köpa dem sen när de lanseras här i Sverige, vilket väl ändå borde vara ganska snart?!
  • Hourglass Veil Translucent Setting Powder (36 pund för 10,5 g) Jag har inte haft den största turen när jag provat på Hourglass produkter (som Seamless Finish Vanish Stick Foundation & Veil Mineral Primer) men har ändå känt mig sugen på att prova på fler av deras produkter. Detta puder är definitivt ett av dem. Jag tänker däremot inte köpa den förrän jag använt upp min Laura Mercier Translucent Powder. Om jag nu klarar av det någon gång?! Har använt den i snart tre år och jag har säkert en fjärdedel kvar. Man kan ju i alla fall inte klaga på att man inte får mycket för pengarna.
  • Becca Gradient Sunlit Bronzer i fägen Sunrise Waves (27 pund för 7 g) Jag har gått från att använda samma Bronzer i tre år till att helt plötsligt vilja köpa på mig flera stycken? Men den här är verkligen så fin! Jag älskar skimriga bronzers och den här lockar mig eftersom den innehåller Beccas berömda Opal Shimmering Skin Perfector. Men alltså, kan det bli bättre?! Ge mig.

Jag försöker att hålla mig till mitt köpstopp men det är ta mig tusen lättare sagt än gjort. Universum vill liksom inte att jag sparar mina pengar eftersom den lockar mig med allt möjligt fint dag ut och dag in.

Finns det några produkter där ute som lockar dig lite extra just nu?

 

Share: