Spännande Nyheter

Det börjar hända (och har hänt) en massa roliga saker på den svenska skönhetsmarknaden. Under 2018 flyttade märken som Sol de Janeiro, It Cosmetics och Hourglass in på de svenska skönhetshyllorna. Inom Europa går det numera också att få tag på märken som Drunk Elephant, Kate Sommerville och Glossier. 2019 vill så klart inte vara sämre och det är redan flera nya märken på väg till vårt lilla land här i norden.

  • Laneige ska lanseras på Sephora under våren. Det här gör mig glad ända in i själen eftersom jag då inte längre behöver beställa mitt absoluta favorit-läppbalsam från Sydkorea längre. Redan nu kan man beställa deras Water Sleeping Mask. Men jag hoppas innerligt att de också får in Lip Sleeping Mask, för det är en produkt jag inte vill vara utan.
  • Tarte! Yes, du läste rätt! Tarte kommer till Sephora i vår. När vet jag inte, men det var väl ändå på tiden? Nu är väl jag inte så intresserad av deras produkter längre. Deras lanseringar helt enkelt inte lockat mig. Personligen tror jag att de varit lite långsamma med att etablera sig utomlands. Men nu får ju äntligen vi här hemma i Sverige chansen att testa deras Shape Tape. Halleluja!
  • Sunday Riley är ytterligare ett spännande märke som kommer till Sverige i vår. De kommer såklart att säljas på Sephora. Jag har testat deras U.F.O Ultra-Clarifying Face Oil och Martian Mattifying Melting Water-Gel Toner men jag vart tyvärr inte helt såld. Skulle väl i och för sig kunna tänka mig att testa deras andra oljor. En av nackdelarna med deras produkter (förutom den höga prislappen) är att de verkligen stinker. De få gångerna jag använt deras U.F.O Face Oil på morgonen har jag varit nära att spy upp mitt kaffe. Jag är väldigt lätt illamående på morgonkvisten och deras produkter får det definitivt att vända sig i magen på mig.
Sunday Riley kommer till Sverige i år
Sunday Riley kommer också till Sverige i år!
  • IGK är ett märke som ofta dykt upp när jag surfat runt på utländska hemsidor och det är superkul att de nu säljs på Sephora. Jag är i och för sig inte speciellt intresserad av hårprodukter efter jag hatar att fixa håret. Det är både tråkigt och tidskrävande. Jag försöker jämt intala mig själv att jag ska bli bättre på att fixa håret, men jag orkar aldrig. IGK kanske har en produkt som kan göra det roligare?
  • CeraVee har äntligen lanserats i Sverige. Hudvårdsnördar rejoice! Jag har redan köpt på mig deras återfuktande hudkräm och rengöring. Håller på att testa dem nu, så vi får se om jag gillar dem eller inte. Finns att köpa hos bland annat Apotea, Åhlens & Kronans Apotek.
  • Milk Makeup går numera att beställa från Cult Beauty. Vet inte om de kommer till Sverige snart men man kan ju innerligt hoppas det i alla fall. Att de lanserats hos Cult Beauty innebär ju i vart fall att de äntligen går att inhandla i Europa och att de förhoppningsvis kommit ett steg närmare en lansering i Sverige.

Så himla kul med lite nya produkter att testa! Det finns såklart några märken kvar som jag gärna ser kommer hit till Sverige såsom bland annat Charlotte Tilbury och Fresh Skin Care. Finns det något märke som du gärna vill ska börja säljas i Sverige?

Share: