NARS Exposed Collection

Nars har nyligen lanserat sin nya Exposed Collection. Det är en lite mindre kollektion som tyvärr endast kommer i begränsad utgåva. Det gäller alltså att vara snabb och snappa upp de produkter du vill ha medan de fortfarande finns att köpa! Kollektionen är som sagt relativt liten, den innehåller en palett, en flytande highlighter och tre läpprodukter:

  • Exposed Cheek Palette (580 kr) innehåller sex stycken puderprodukter som fungerar antigen som rouge eller highlighter. Om du är ett stort fan av Nars rouge kan det här definitivt vara något att dregla över. Paletten kommer i en vacker och smidig förpackning som verkligen ger mig vårkänslor.
  • Super Radiance Booster i Isola Rossa är en flytande highlighter som kommer i en praktisk tubförpackning som innehåller 30 ml produkt. Om du är ute efter en flyttade highlighter i roséguld är det här definitivt highlightern för dig.
  • Explicit Colour Lip Duo kommer i tre olika färger: Sex Machine, Intriguing & Dragon Girl. I varje Lip Duo får du en Velvet Matte Lip Pencil och en glossy Lip Tint. Färgerna Sex Machine och Intriguing är definitivt de färger som intresserar mig mest.

Hela kollektionen har inte släppts i Sverige än vad jag vet, däremot går det att få tag på paletten på Sephoras hemsida (se länken ovan). Övriga produkter kan jag dock inte hitta än och jag vet faktiskt inte om de kommer alls. Vill du i alla fall få tag på hela kollektionen kan du köpa den här: CultBeauty |Narscosmetics.eu

Kommer du köpa något från Nars nya kollektion eller finns det någon produkt som du är lite extra intresserad av? Jag kan inte med 100 procents säkerhet säga att jag kommer eller inte kommer köpa något från kollektionen. Jag tycker allt ser väldigt fint och somrigt ut, precis så som jag vill ha det. Men frågan är om jag verkligen behöver någon av produkterna? Mitt hjärta säger ja men min hjärna (och plånbok) säger nej.

Share: