Månadens Favoriter: Januari 2019


Då har årets första (och fattigaste) månad äntligen passerat. Nu är vi en månad närmare sommar, värme och solljus. Jag kan knappt bärga mig tills man faktiskt kan känna solen värma huden igen. Mmmmm…. okej, det är några månader kvar och jag måste ta mig igenom februari och mars som enligt mig är de tråkigaste månaderna på året. Eftersom jag varit så otroligt oinspirerad och åkte på en dunderförkylning i januari kommer det här inlägget inte upp förrän i mitten av februari. Halleluja, snart är årets tråkigaste månader ett minne blott! För att få tiden att passera ännu snabbare kan vi väl ta och gå igenom vilka produkter jag älskat lite extra i januari?

MAKEUP
  • Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum (335 kr för 30 ml) Namnet är minst sagt missvisande för det här är en foundation/cc cream och inte ett regelrätt serum. Men jag har verkligen älskat att använda denna på min vintertorra hy. Det här är nämligen den enda basen jag har hemma som inte lägger sig i mina torrhetslinjer runt munnen och i pannan. Den får tummen upp för den ger ett härligt glow och naturlig finish. Minus för den näst intill minimala täckningen. Jag har inte tillräckligt fin hy tyvärr, concealer är min bästa vän.
  • Fenty Beauty Gloss Bomb Lip Luminizer i ’Fu$$y’ (195 kr för 9 ml) Seriöst, jag har sagt det förut och jag säger det igen. Dessa läppglans från Fenty Beauty är de bästa läppglansen på marknaden just nu. De är dessutom så himla återfuktande och det passar mina torra läppar perfekt.
  • Tom Ford Lip Color i ’Spanish Pink’ (460 kr för 3 g) Utan tvekan mitt absoluta favoritläppstift. Ska du köpa ett läppstift från Tom Ford, ska du köpa denna. Det är den perfekta naturliga rosa/nude färgen och passar till allt.
  • Dior Backstage Glow Face Palette (460 kr för 10 g) Jag är ingen highlight-älskare. Men jag har verkligen gillat den här paletten. Den är lätt att använda eftersom man kan blanda de olika färgerna för att få till en färg som passar just dig. Jag älskar att den ger mig ett fint men inte alldeles för glittrigt glow, som ändå ligger på den mer naturliga sidan. Jag är inget fan av instagram-highlighter trenden med en glitterstrimma på kindbenen. Nej tack.
Älskar mina Tom Ford läppstift! Den här månaden har jag älskar färgen ’Spanish Pink’ lite extra.
Dior Backstage Glow Face Palette.
HUDVÅRD
  • Origins Drink Up Intensive Overnight Mask (270 kr för 75 ml) Den här masken har verkligen räddat mig den här vintern. Jag har nästan använt upp masken helt och hållet och begav mig i panik till Kicks för att köpa en ny innan den tog helt slut. Till min besvikelse har de gjort om formeln och minskat mängden produkt man får i masken, men säljer den för samma pris som innan? Blev lite ledsen över att jag bara fick 75 ml produkt den här gången istället för 100. Oh well, jag kommer fortsätta köpa den ändå!
  • Kielh’s Daily Reviving Concentrate (420 kr för 30 ml) Så glad att jag köpte den här oljan tidigare i höstas! Min torra hy tackar mig. Jag tycker att den återfuktar min hy samtidigt som den ger ett härligt glow. Jag använder den bara på morgonen och jag tycker att den hjälper mig se mycket piggare ut. Något jag verkligen är i behov av på morgonkvisten.
  • COSRX Acne Pimple Master Patch (53 kr för 24 st) Dessa mini-plåster ha räddat mitt ansikte från de där riktigt djupa rackarna som gör ont och lurpassar som en bula under huden. Jag har väldigt lätt för att få dem och dessa har förkortat tiden som jag behövt dras med dem. Enda nackdelen är att de tar slut så fort.
Origins Drink Up-Intensive Overnight Mask i den gamla (och större) förpackningen
Kiehl’s Daily Reviving Concentrate
HÅR- OCH KROPPSVÅRD
  • Davines Essential Solu Sea Salt Scrub (289 kr för 250 ml) är en djuprengörande skrubb för hårbotten som ska passa alla hårtyper. Jag har väldigt fet hårbotten och har haft svårt att hitta schampo som faktiskt tvättar rent mitt hår. Den här hjälper till att skrubba rent mitt hår och tillsammans med Lush ’I Love Juicy’ schampo så är mitt hår renare än någonsin.
  • Maria Nila Heal Hair Mask (309 kr för 250 ml) Jag är väldigt dålig på det här med hår. Jag tycker att det är så himla tråkigt och jag har inget som helst tålamod att hålla på. Även om jag tycker att det är väldigt tråkigt är jag ändå väldigt noga med att vara snäll mot mitt hår. Jag älskar därför Maria Nilas produkter och den här hårmasken gör verkligen under för torrt och frasigt hår. Kommer definitivt fortsätta köpa om den.
  • CCS Cracked Heel SOS (65 kr för 75 ml) Jag har haft så otroligt torra hälar den här vintern. Har aldrig haft så här torra fötter. Mina hälar har faktiskt spruckit och hur mycket jag än smörjt mina fötter har ingenting hjälp. Förrän jag klickade hem denna. Efter bara en vecka så var mina hälar mjuka och lena igen. Ett riktig dunderprodukt!
Davines Solu Sea Salt Scrub Cleanser

Det var allt jag älskat lite extra i januari. Jag är så innerligt glad att januari är förbi. Även om jag har en och en halv riktigt tråkiga månader till att ta mig igenom. Jag befinner mig alltid mentalt i en svacka under årets första tre månader, men den här gången har kännas jobbigare av någon anledning. Tur att jag har världens bästa familj och vänner ❤︎

Vilka produkter har varit dina favoriter den här månaden?

Share: