Månadens Favoriter: Februari 2019

Månadens favoriter

Då var februari äntligen förbi och det känns faktiskt som våren äntligen är här! Det innebär ju tyvärr att även pollensäsongen är igång för min del, men vet ni vad? Det är det värt. Mitt humör har stigit med 100 procent sedan det blev plusgrader ute! Jag tycker att det är mysigt med höstkläder i ca två veckor sen får det gärna bli sommar igen.

Men eftersom det fortfarande är lite kallt ute så har jag fortsatt med återfuktande och snälla produkter. Speciellt nu när pollensäsongen är igång igen, då är min hy nämligen extra känslig. Så nu har aloe vera-gelen fått komma fram för säsongen. Den här månaden har jag dock inte riktigt känt att jag haft så många favoriter, men några stycken har jag i alla fall klarat av att skramla ihop.

Makeup

  • Clarins Skin Illusion SPF 15 Hydrating Foundation i ’Honey (429 kr för 30 ml) Har använt den hela månaden tillsammans med Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum (335 kr för 30 ml)! Precis som jag nämnde i ett tidigare inlägg (läs det här) så tyckte jag inte att de var vad jag ville ha på egen hand. Clarins Skin Illusion SPF 15 Hydrating Foundation var inte tillräckligt återfuktade och ”glowy”, medan Lumene Invisble Illumination Instant Glow Beauty Serum inte gav mig den täckning jag var ute efter. Men när jag blandande dem så skapades magi. Älskar verkligen kombinationen.

Hudvård

  • CeraVe Moisturising Cream (139 kr för 340 ml) jag var faktiskt lite tveksam till den här krämen. Tycker inte om att den är lite trög i konsistensen + att den sjunker så snabbt in i huden. MEN, den här hjälpt min Periorala Dermatit så himla mycket! Är mindre röd och har mindre utslag runt munnen, halleluja!
  • CeraVe Hydrating Cleanser (75 kr för 236 ml) Skön och krämig cleanser som jag har i duschen. Huden känns återfuktad och inte alls uttorkad efter att jag använt den och det bästa är att den inte irriterar min känsliga hy överhuvudtaget. Den är tyvärr inte lika bra som min Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser på att tvätta bort makeup.

Det var faktist allt som jag känner att jag verkligen gillat under månaden. Har varit oinspirerad och har inte riktigt känt min manad att leka med makeup och skönhetsprodukter. Men jag hoppas verkligen att det ändras nu framöver nu när värmen och solen äntligen tittat fram. Jag var osäker på om jag verkligen skulle skriva om de produkter jag gillat den här månaden eftersom de var så få, men jag tänkte att det nog är nyttigt att visa att man inte alltid är så inspirerad, inte ens av sånt som man faktiskt egentligen älskar.

Share: