Köpa Tarte, Hourglass, Charlotte Tilbury, Natasha Denona i Sverige

Shoppa Tarte Dose of Colors Colorpop Charlotte Tilbury Becca Hourglass i Sverige

Som svensk beauty nörd kan det ibland vara svårt att få tag på utländska märken som är väldigt populära på youtube och andra beauty forum, men som inte säljs i Sverige. På senare år har det dock faktiskt kommit fler och fler kända märken till oss här i Sverige, men vi är fortfarande ett väldigt litet land och många skönhetsmärken prioriterar inte alltid den svenska marknaden eftersom skönhetsmarknaden här är relativt liten. Som tur är bor vi inom EU och kan därför utnyttja att länder som England, som har en större marknad, även levererar (ibland med gratis frakt!) till oss här i Sverige.

Som Stockholmsbo är det ibland lätt att glömma att inte alla har tillgång till samma utbud som vi har i de större städerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Själv är man ju såpass bortskämd att man har Åhlens, Sephora och Kicks på bara 10 minuters gångavstånd.

Låt oss kika på vilka hemsidor där man kan köpa kända märken som Tarte, Hourglass, Tom Ford och Charlotte Tilbury bl.a. och få det fraktat hem till Sverige:


A

B

C

D

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

S

T

U

V

W

Z

 

OBS! Jag är inte sponsrad av något märke eller någon av hemsidorna i listan ovan! Är bara en beautynörd som vill dela med av mina erfarenheter med er andra. Förhoppningsvis har ni lite hjälp av listan. Finns det fler märken ni funderar över får ni gärna lämna en kommentar nedan, jag kommer uppdatera och lägga till fler efterhand. Håller faktiskt på att jobba fram en lista på de hemsidor jag rekommenderar för onlineshopping.

Listan senast uppdaterad 2018-07-23