Köpa Tarte, Hourglass, Charlotte Tilbury, Natasha Denona i Sverige

Som svensk beauty nörd kan det ibland vara svårt att få tag på utländska märken som är väldigt populära på youtube och Instagram, men som tyvärr inte säljs i Sverige än. På senare år har det dock faktiskt kommit fler och fler kända märken till oss här i Sverige, men vi är fortfarande ett väldigt litet land och många skönhetsmärken prioriterar inte alltid den svenska marknaden eftersom skönhetsmarknaden här är relativt liten. Som tur är bor vi inom EU och kan därför utnyttja att länder som England, som har en större marknad, även levererar (ibland med gratis frakt!) till oss här i Sverige.

Som Stockholmsbo är det också ibland lätt att glömma att inte alla har tillgång till samma utbud som vi har i de större städerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Själv är man ju såpass bortskämd att man har Åhlens, Sephora och Kicks på bara 10 minuters gångavstånd.

Låt oss kika på vilka hemsidor där man kan köpa kända märken som Tarte, Hourglass, Natasha Denona, It CosmeticsTom Ford och Charlotte Tilbury bland många andra:

OBS! Tarte, Laneige och Sunday Riley kommer till Sverige (Sephora) under 2019!

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Z

OBS! Jag är inte sponsrad av något märke eller någon av hemsidorna i listan ovan! Är bara en beautynörd som vill dela med av mina erfarenheter med er andra. Förhoppningsvis har ni lite hjälp av listan. Finns det fler märken ni funderar över får ni gärna lämna en kommentar nedan, jag kommer uppdatera och lägga till fler efterhand.

Listan senast uppdaterad 2018-11-10

Share: