Köpa Tarte, Hourglass, Charlotte Tilbury i Sverige

Shoppa Tarte Dose of Colors Colorpop Charlotte Tilbury Becca Hourglass i Sverige

Som svensk beauty nörd kan det ibland vara svårt att få tag på utländska märken som är väldigt populära på youtube och andra beauty forum, men som inte säljs i Sverige. På senare år har det dock faktiskt kommit fler och fler kända märken till oss här i Sverige, men vi är fortfarande ett väldigt litet land och många skönhetsmärken prioriterar inte alltid den svenska marknaden eftersom skönhetsmarknaden här är relativt liten. Som tur är bor vi inom EU och kan därför utnyttja att länder som England, som har en större marknad, även levererar (ibland med gratis frakt!) till oss här i Sverige.

Som Stockholmsbo är det ibland lätt att glömma att inte alla har tillgång till samma utbud som vi har i de större städerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Själv är man ju såpass bortskämd att man har Åhlens, Sephora, Kicks och Kiko Milano på 10 minuters gångavstånd.

Låt oss kika på vilka hemsidor där man kan köpa kända märken som Tarte, Hourglass, Tom Ford och Charlotte Tilbury bl.a. och få det fraktat hem till Sverige

 

OBS! Jag är inte sponsrad av något märke eller någon av hemsidorna i listan ovan! Är bara en beautynörd som vill dela med av mina erfarenheter med er andra. Förhoppningsvis har ni lite hjälp av listan. Finns det fler märken ni funderar över får ni gärna lämna en kommentar nedan, jag kommer uppdatera och lägga till fler efterhand. Håller faktiskt på att jobba fram en lista på de hemsidor jag rekommenderar för onlineshopping.

 • Cornelia Gadd

  Hej! Tack för en jättebra lista!! Tänkte fråga hur du gjort när du skickat efter från tarte cosmetics? Har själv testat (har registrerat mig på sidan) att köpa tarte shape tape concealer men när jag väl skrivit in adress och allt och ska gå vidare till betalning så står det bara “No applicable shipping methods for selection” så kan inte beställa. Såå frustrerade för de har ju så man ska kunna beställa till Sverige! xo

  • Vannii

   Tack, vad kul att du gillar listan och hoppas att du har användning för den! Jag har faktiskt inte beställt från Tarte.com själv, har beställt mina produkter via QVC (innan Tarte skickade till Sverige) men har vänner som har beställt från hemsidan utan problem. Jag loggade in på tarte.com för att provbeställa men jag fick samma problem som du. Vet att Tarte.com har haft problem med dataintrång på sin hemsida för bara någon vecka sedan så jag vet inte om det är något tekniskt fel på deras hemsida just nu. Men jag har slängt iväg ett mejl till dem och hoppas på svar snart. Återkommer så fort jag fått svar från dem!

   • Cornelia Gadd

    Ja absolut! Jaha okej, gick in på QVC och kollade men hade såklart inte rätt nyans.. Annars hade jag beställt därifrån! Skönt att det inte bara är jag då! Jag hoppas att det bara är något sånt för nu med tanke på att de säljer till Sverige så vill man ju gärna kunna beställa med ? Jättesnällt att du kontaktade dem och tack för snabbt svar!

    • Vannii

     Nej, det är ju lite det som är nackdelen med QVC, de har endast en liten del av sortimentet, väldigt få nyanser och deras fraktkostnader är ett skämt eftersom det inte blir en fraktkostnad per beställning utan per produkt. Helt orimligt om du frågar mig.

     Ja, eller hur! Jag misstänker att de har fått motta väldigt många mejl nu med anledning av dataintrånget mot deras hemsida så det kan nog ta några dagar innan jag får svar, men lovar att jag återkommer när jag fått det! 🙂

     • Cornelia Gadd

      Ja det är så irriterande när vissa sidor har det så, blir så fruktansvärt dyrt så fort man vill ha fler än 1-2 produkter!

      Ja men vad bra, trodde inte de skulle svara så fort! 🙂 ska nog vänta en vecka eller 2 och se om det löser sig, annars ska jag nog fanken testa det som du skrev! Har ju hört såå mycket gott om shapetape så vill verkligen testa ?? Tack så jättemycket för all hjälp! ???

    • Vannii

     Har nu fått svar från Tarte! ??
     De säger att de har haft tekniska problem sedan de lanserade sin nya hemsida och att flera som bor utanför USA har hört av sig till dem och haft problem med att lägga beställningar. De säger att de håller på att jobba på en lösning men att de inte vet när de ska fungera igen, men de verkar i alla fall vara medvetna om problemet.

     Tills de har fixat nya hemsidan rekommenderade de att man:
     – Rensade cacheminnet och internethistoriken.
     – Använder en modern webbläsare som senaste versionen av safari, chrome eller firefox och att man håller sig undan äldre versioner av Internet Explorer.

     Har man fortfarande problem ville de att man skulle mejla deras kundcenter: och lämna info om sin mejladress, för- och efternamn, leveransadress, telefonnummer, lista på de varor du vill köpa + screenshot av felmeddelandet du får.

     Har du bråttom kan du ju mejla dem men annars kan du ju vänta på att de fixar problemet. Hoppas det löser sig så att du äntligen får köpa Shapetapen! ???