Min Julklapp Till Mig Själv

julklapp

Julafton är inte riktigt samma sak nu när man inte är ett barn längre. Det är inte samma pirr i magen och det känns helt enkelt inte lika spännande. Det är lite tråkigt att magin med julafton är borta, men fördelen med att vara vuxen är ju ändå att man kan köpa precis vad man vill till sig själv i julklapp. Eftersom det var några produkter jag gått och suktat efter under året, så bestämde jag mig för att slå till och äntligen klicka hem dem (om jag inte unnar mig själv till jul, vem ska då göra det?). I år blev det en beställning hos CultBeauty och en hos Skincity.

  • Beauté Pacifique Super 3 Booster En A-vitaminkräm som innehåller tre olika typer av A-vitamin. Den ska effektivt behandla åldersförändringar, solskador och tunn hy. Jag som är riktigt dålig på att använda solskydd, och hålla mig undan solen, har suktat efter den här ett tag nu. Det är verkligen på tiden att jag börjar ta hand om min hy bättre när det kommer till att förebygga åldrande.
  • Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Skin Perfecting Micro-Powder (2 Medium) Detta lilla puder har jag suktat efter i över ett år nu. Jag är väldigt dålig på att använda upp ansiktspuder och jag äger därför inte så många olika. Nu på vintern kan jag känna att mitt puder från Laura Mercier är lite väl uttorkade för min hy. Jag tänkte att den här från Charlotte Tilbury skulle passa mig lite bättre.
  • Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow Face Sculpt & Highlighter (Fair-Medium) Har redan använt den här varje dag sedan jag fick hem den och jag måste säga att jag verkligen gillar Sculpt-delen. Highlight delen kan jag väl inte direkt påstå att jag är speciellt förtjust i än. Men jag har en känsla av att det här är en produkt som passar mig bättre nu på vintern när jag är lite blekare i hyn.
  • Glow Recipe Watermelon Glow Sleeping Mask Det här är en K-Beauty produkt som jag läst mycket bra om. Jag gillar verkligen nattmasker och återfuktande masker är ett måste för mig nu på vintern. när min hy känns glåmig och trött. Så allt som heter någonting med ”glow” är vad jag suktar efter just nu.
  • Sunday Riley Martian Mattifying Melting Water-Gel Toner Det här en toner som ska hjälpa att matta ned en oljig t-zon och hjälpa med att bekämpa acne. Perfekt tycker jag som lider av känslig och acnebenägen hy som är torr med ändå lyckas med bedriften att vara oljig i T-zonen. Den luktar riktigt hemskt men än så länge har den fungerat riktigt bra.
  • Sunday Riley U.F.O. Ultra-Clarifying Face Oil Denna lilla olja har så bra recensioner. Precis som med ansiktstonern så ska den hjälpa bekämpa acne och obalans i hyn. Den innehåller BHA och jag har inte direkt haft bra erfarenhet av BHA. Min hy föredrar AHA-syror men jag tycker inte att min hy har reagerat som den brukar göra (jag brukar få cystor längs med käklinjen).

shoppa produkterna nedan:

 

Beauté Pacifique Super3 BoosterCharlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish

Jag ska leka lite till med de här godingarna innan jag kan ge er min åsikt (speciellt hudvårdsprodukterna)  men det ska bli riktigt kul att se ifall jag får de resultaten jag vill ha. Om du fick önska dig vilken produkt som helst i julklapp, vad skulle du önska dig? Lämna gärna ditt svar i kommentarsfältet nedan!

Share: