Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Missha Time Revolution The First Treatment Essence (499 kr för 150 ml) är ett högkoncentrerat essens med en mild men effektiv formula som ska hjälpa till att balansera och återfukta huden samtidigt som den ska förbättra hudens elasticitet, allt detta tack vare att den innehåller 80 % fermenterat jästextrakt.

Fermenterat jästextrakt ska vara hudvänligt och har liknande komponenter som NMF (Natural Moisturising Factor) för att hjälpa återfukta huden på djupet och förbättra hudens elasticitet. Fermenterat jästextrakt absorberas snabbt av huden och innehåller vitamin B3 som hjälper till att boosta hudens elasticitet och barriärfunktion.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence ska enligt somliga vara en billigare variant av SK-II Facial Treatment Essence som, milt uttryckt, är hutlöst dyr. Jag har aldrig testat den eftersom den inte finns att köpa i Sverige eller inom Europa (vad jag vet), så jag kan inte tala för om det påståendet faktiskt stämmer. Jag har använt Missha Time Revolution The First Treatment Essence i snart ett år och det är faktiskt bara några användningar kvar i flaskan. Missha Time Revolution The First Treatment Essence kommer i en hög glasflaska. Inte direkt resvänlig, men känns väldigt lyxig.

Denna essens är väldigt rinnig, i princip som vatten, men lyckas förvånansvärt nog vara väldigt återfuktande ändå. Jag tycker att den återfuktar och hjälper till att återuppbygga hudbarriären om du har råkat skada den. Har du känslig hy skulle jag rekommendera att försöker vänja in huden lite sakta. Jag tycker dock inte att jag märker någon skillnad när det kommer till elasticitet och att minska fina linjer. Jag har en liten rynka i pannan som den tyvärr inte gjort något åt.

Skulle jag köpa den igen? Kanske. Det är ingen dålig produkt, den har verkligen hjälpt till att återfukta upp återuppbygga min hudbarriär som jag skadade med alldeles för mycket exfolierande förra året. Men jag tycker inte direkt att essenser är ett måste i din hudvårdsrutin. Jag kan rekommendera Missha Time Revolution The First Treatment Essence om du vill ha hjälp med att återuppbygga din hudbarriär eller om du länge velat testa The Facial Treatment Essence från SK-II men inte vågat/velat punga ut med en förmögenhet.

Ingredienser:

Saccharomyces Ferment Filtrate, Bigida Ferment Lysate, Propanediol, Niacinamide, Polyquaternium-51, Ulmus Davidiana Root Extract, Betaine, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Pirper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Cassia Alatai Leaf Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Water, Trehalose, Disodium EDTA, Hydrolyzed Corn Starch, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Glycerin, Raffinose, Tromethamine, Acetic Acid, Lactic Acid, 1,2-Hexanediol, Caprytyl Glycol, Hexapeptide-9 Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence
 • 65%
  Pris - 65%
 • 65%
  Förpackning - 65%
 • 70%
  Innehåll - 70%
 • 70%
  Resultat - 70%
67.5%

Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Ett högkoncentrerat essens med en mild men effektiv formula som ska hjälpa till att balansera och återfukta huden samtidigt som den ska förbättra hudens elasticitet.

Share: