Holika Holika Pure Essence Mask Sheet – Cucumber

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet – Cucumber (25 kr för 20 ml) är en sheet mask från det populära sydkoreanska märket Holika Holika. Masken innehåller gurka som är känt för sina svalkande och lugnande egenskaper. Eftersom gurka till största del består av vatten, ska masken vara återfuktande och härligt svalkande. Den ska även passa bra för känslig och reaktiv hud eftersom det verkar lugnande.

Den ultratunna fiberbasen som masken är gjord av ska bidra till nära kontakt med huden, vilket i sin tur ska leda till bättre penetration och absorption av essensens aktiva ingredienser. Förutom gurka innehåller Holika Holika Pure Essence Mask Sheet – Cucumber också aloe vera, gotu kola, viol och lavendel.

Först och främst, tummen upp för att förpackningen som masken kommer i är väldigt lätt att öppna. Den har nämligen en liten flik uppe i det högra hörnet som gör den väldigt lätt att öppna. Önskar att alla sheet masks kunde komma i sån här smidig förpackning! Holika Holika Pure Essence Mask Sheet – Cucumber är gjord av en lätt fiberduk som ligger i nära kontakt med huden under hela tiden som den sitter på. Nackdelen är väl dock att masken är gjord för någon med ett mindre ansikte än mitt, så passformen var väl lite tajt, men jag tycker faktiskt att den satt bra ändå.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet – Cucumber innehåller heller inte för mycket essens, så masken var inte alls rinnig, något som jag personligen kan tycka är väldigt irriterande. Jag gillar inte när det rinner längs med armarna och halsen, det känns riktigt äckligt och kladdigt. Essensen är svalkade och sjunker snabbt in i huden. Efter 20 minuter känns huden återfuktad och fräsch. Jag tycker att det här är en härlig mask för priset. Skulle definitivt kunna tänka mig att köpa den igen.

Ingredienser:

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Betaine, Polyglyceryl-10 Laurate, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT, 1, 2-Hexanediol, Allantoin, Panthenol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Cucumis Sativusi (Cucumber) Fruit Extract, Arginine, Carbomer, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Ethylhexyl glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Anibal Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Viola Tricolor Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Disodium EDTA.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Cucumber
 • 100%
  Pris - 100%
 • 75%
  Passform - 75%
 • 80%
  Essens - 80%
 • 80%
  Resultat - 80%
83.8%

Holia Holika Pure Essence Mask Sheet - Cucumber

En sheet mask som innehåller gurka som är känt för sina svalkande och lugnande egenskaper. Eftersom gurka till största del består av vatten, ska masken vara återfuktande och härligt svalkande.

Share: